Zateplení mokrého, vlhkého domu

Zateplení mokrého, vlhkého domu

Jak zateplit mokrý, vlhký dům?

Máme pro vás moderní řešení. Podle výše vlhkosti můžeme vybrat 2 vhodná řešení zateplení vlhkého zdiva.

Pokud je vlhkost vysoká 5-8 %

  • doporučujeme sanační systém STYREXON. Zateplovací sanační systém je tvořen speciálním lepidlem LEPSTYR +, které tahá vlhkost ze stěny. Jím se lepí izolační deska STYRCON 200, která je tvořena potravinářským polystyrenem a cementem, je makropórovitá a dokáže propustit vodní páru, pohltit množství solí z mokrého zdiva, tedy umí tzv. difundovat. Armovací vrstva je tvořena také speciálním lepidlem LEPSTYR +. Tato vrstva je velice difúzně otevřená a dýchající. Následuje silikátová penetrace Novalith a speciální silikátová omítka Novalith vyráběná metodou APS (bez VOC, bez chemie, která by se vyluhovávala).

Pokud je vlhkost střední – do 4 %

  • doporučujeme prodyšný – paropropustný zateplovací systém NEW THERM. Dokáže váš dům tepelně zaizolovat a přitom jej neuzavře. Dům zůstane difúzně otevřený a zbytková vlhkost odejde skrze zateplovací systém. Systém je tvořen cemento-polyuretanovým lepidlem, PUR deskou, která má speciálně vytvořenou strukturu, aby dokázala propustit vodní páru. Armovací vrstva je opět z polyuretanového lepidla a sklotextilní tkaniny, např. R131 Vertex, penetrace silikátová Novalith, Omítkovina, a Silikát Novalith – probarvená, strukturovaná.

O tomto diskutuje “Zateplení mokrého, vlhkého domu

  1. Ladislav Žížek napsal:

    Prosím o kontaktování ohledně kalkulace zateplení fasády bytového domu. Co budete vše pptrebovat?

  2. zdenekmikulenka napsal:

    Dobrý den pane Žížku. Potřebujeme na Vás kontakt, abychom se domluvili na schůzku, zjistili, co vše budete potřebovat. Zda chcete řešit dotace, projekt, úvěr na regeneraci fasády. Klidně nám Vaše údaje pošlete na email zdenek.mikulenka@kabefarben.cz, Děkujeme.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *